blog

Ο αυτοκράτορας Φρανζ Τζόζεφ βγήκε σε μονόδρομο που οδήγησε στον πόλεμο: «Δεν φταίς για αυτό που έχει κάνει η οικογένειά σου. αλλά νιώθεις κάτι σαν ευθύνη;

Ο αυτοκράτορας Φρανζ Τζόζεφ βγήκε σε μονόδρομο που οδήγησε στον πόλεμο: «Δεν φταίς για αυτό που έχει κάνει η οικογένειά σου. αλλά νιώθεις κάτι σαν ευθύνη;

“Ο αυτοκράτορας Franz Joseph κατέβηκε σε μονόδρομο που οδήγησε σε πόλεμο”

Δεν φταίτε για αυτό που έχει κάνει η οικογένειά σας. αλλά νιώθεις κάτι σαν ευθύνη; Είναι ένα είδος κατανόησης. Πιστεύω ότι ο αυτοκράτορας Franz Joseph δεν ήταν κακός άνθρωπος. Μερικοί μου λένε, «Είσαι καταγωγή από αυτό το θερμότερο». Αλλά σίγουρα δεν ήταν.

© APA / HARALD SCHNEIDER Εικόνα του αυτοκράτορα Franz Joseph I.

Μπορείς να το κάνεις αυτό? Όταν ήρθε στην εξουσία στα 18, ήταν πολύ άπειρος. Και τότε η επανάσταση ήταν ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Έπρεπε να κάνει επιλογές. Δεν ξέρω αν μετάνιωσε αυτό – ελπίζω.

Η δολοφονία του πρίγκιπα Φράντ Φερδινάνδ αποκατέστησε τη θεϊκή τάξη από τη μία – αν δεν είχε παντρευτεί κατάλληλα – η πράξη έπρεπε να εκδικηθεί από την άλλη. Με αυτό, η κήρυξη πολέμου πήγε στη Σερβία.

Με αυτό το καθήκον, την επιμονή στην τιμή και τις συμβάσεις, ο αυτοκράτορας Franz Joseph ξεκίνησε σε έναν μονόδρομο που οδήγησε στον χειρότερο πόλεμο μέχρι σήμερα. Νομίζω ότι είναι κρίμα που η διπλωματία δεν επιδιώχθηκε πλέον και ότι δεν δόθηκε περαιτέρω σκέψη.

Σε τι πιστεύετε, έχει σπάσει η μοναρχία; Αυτό ήταν ήδη εμφανές εκ των προτέρων. Ο εθνικισμός έγινε ισχυρότερος και κάθε χώρα είχε την επιθυμία: «Εμείς πρώτα».

Αυτές οι προσπάθειες γίνονται ξανά στην Ευρώπη. Ναι αυτό είναι αλήθεια. Ο Stefan Zweig το περιγράφει πολύ καλά στο βιβλίο του «Ο κόσμος του χθες». Ο Zweig περιγράφει την περίοδο λίγο πριν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, την εμφάνιση του εθνικισμού και τον αυξανόμενο αντισημιτισμό. Πολλά από αυτά που περιγράφει είναι τρομακτικά επίκαιρα.

Ανησυχείτε για αυτές τις εθνικιστικές τάσεις στην Ευρώπη; Πιστεύω ότι είναι πιο ξύπνιο σήμερα. εξαιτίας αυτού που έχει ήδη βιωθεί. Ελπίζω επίσης ότι αυτοί οι ξύπνοι άνθρωποι, οι πιο δυνατοί, θα παραμείνουν. Επιθυμία μου είναι να ασχοληθείτε με τα πράγματα, να ξεκινήσετε έναν διάλογο.

Στην πραγματικότητα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι οι άνθρωποι μιλούν ο ένας στον άλλο και ανταλλάσσουν ιδέες. Αυτό μπορεί να απομακρύνει τους φόβους.

Πιστεύετε ότι ο διάλογος είναι ακόμα δυνατός; Νομιζω ναι. Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι πρέπει να αναζητήσουν αυτόν τον διάλογο. Όχι μόνο η μία πλευρά είναι πάντα σωστή, πρέπει επίσης να ακούσετε την άλλη πλευρά. Έτσι βρίσκετε λύσεις και αναγνωρίζετε διαφορετικές προοπτικές.

Τι πιστεύετε ότι θα έλεγαν οι παππούδες και οι παππούδες σας για την Αυστρία σήμερα; Νομίζω ότι η αυτοκράτειρα Ελισάβετ θα ήταν πολύ ευχαριστημένη με τη δημοκρατία γιατί είπε ακόμη και τότε ότι η δημοκρατία ήταν το μέλλον. Στην περίπτωση του αυτοκράτορα Φραντς Τζόζεφ, θα μπορούσα να φανταστώ ότι μπορεί να επιθυμεί συνταγματική μοναρχία.

»Δεν υπάρχει νοσταλγία για τη μοναρχία σε εμένα«

Αν κοιτάξετε τη Μεγάλη Βρετανία, τη Σουηδία ή την Ολλανδία: Τα βασιλικά σπίτια μεγαλώνουν και απολαμβάνουν μεγάλη δημοτικότητα.reduslim να αγοράσετε Κοιτάζετε λίγο μελαγχολικά εκεί; Οχι εγώ. Είμαι ευχαριστημένος με το σχήμα της δημοκρατίας. Τα επιτεύγματα που συνάδουν με την κρατική συνθήκη το 1955 – ελευθερία έκφρασης, ελευθερία του Τύπου, προστασία των μειονοτήτων. Κανένα από αυτά δεν υπήρχε στη μοναρχία. Είναι σημαντικό να το διατηρήσουμε αυτό.

Η ζωή τους θα ήταν επίσης διαφορετική… Πολλοί πιστεύουν ότι είστε πρίγκιπας, ως πρίγκιπας πρέπει να επιθυμείτε μια μοναρχία, τότε είστε πολύ πιο ισχυροί. Αυτό δεν συμβαίνει. Δεν πρέπει να είμαι ηθοποιός, δεν πρέπει να είμαι κλόουν καθόλου, δεν θα έπρεπε να παντρευτώ μια Προτεσταντική γυναίκα. Δεν πρέπει να κάνω τόσο πολύ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η μορφή που έχουμε τώρα – και η οποία πρέπει να προστατευθεί – είναι πολύ πιο σημαντική για μένα από μια μοναρχία. Δεν υπάρχει νοσταλγία για τη μοναρχία μέσα μου, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να ασχολούμαι πιο έντονα με την ιστορία των προγόνων μου.

Στην ανακοίνωση για το βιβλίο σας «Ο αυτοκράτορας και ο ήλιος του» λέει: «Ο κ. Άλτενμπουργκ δίνει πολύ ιδιωτικές ματιές στα παρασκήνια της αυτοκρατορικής οικογένειας.» Ο παππούς μου Clemens και ο παππούς του, ο αυτοκράτορας Franz Joseph, είχαν μια πολύ καλή και στενή σχέση. Επειδή ήταν το μικρότερο παιδί και είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, ήταν πιθανώς ο αγαπημένος εγγονός. Του δόθηκαν ελευθερίες που δεν είχαν τα άλλα παιδιά.

Ποιο για παράδειγμα; Υπάρχει ένα ανέκδοτο ότι ο παππούς μου κρατούσε ένα πιάτο από το αγαπημένο του φαγητό, ενώ οι άλλοι στο τραπέζι είχαν ήδη σερβιριστεί. Ο αυτοκράτορας επέτρεψε στον παππού μου να συνεχίσει να τρώει. Αυτό δεν συνέβη διαφορετικά.

“Ο ανόητος έλειπε από τον αυτοκράτορα Φρανζ Τζόζεφ”

Έχετε άλλο ανέκδοτο; Όταν ο παππούς μου ήταν τεσσάρων ετών, το κομμάτι άνοιξε τα Χριστούγεννα μετά το κυνήγι (μετά από μια μέρα κυνηγιού, το κυνηγημένο παιχνίδι τοποθετείται σε σειρά.

Ο αυτοκράτορας βαδίζει από τη διαδρομή και ευχήθηκε στους μεμονωμένους σκοπευτές “Waidmannsheil”. Εν τω μεταξύ, ο παππούς μου τον ακολουθούσε και αντιγράφει όλες τις κινήσεις.

© GREGOR ZIELKE. Ο Leopold Altenburg ως ο κλόουν LeoFinow

Μου αρέσουν αυτά τα ανέκδοτα επειδή έχουν πολλά να κάνουν με την ανόητη ελευθερία. Εγώ είμαι κλόουν και νομίζω ότι ο ανόητος έλειπε από τον αυτοκράτορα Φραντς Τζόζεφ. Κάποιος που τον συναντά με χιούμορ εδώ και εκεί.

Θα είχε αποδεχτεί ο αυτοκράτορας Franz Joseph την επιλογή της καριέρας σας, του κλόουν; Δεν το νομίζω (γέλια).

Θα ήσασταν ο “jester” της οικογένειας … Νομίζω ότι ο προπάππους μου δεν θα του άρεσε πάρα πολύ.

Υπήρχε ένα είδος δειλότητας που αστειεύτηκε ένας κωμικός. Αλλά ένας δικαστικός δικαστής φέρνει φυσικά ένα φιλοσοφικό βάθος σε όλο το θέμα και προσωπικά πιστεύω ότι το έλειπε. Ότι κάποιος αμφισβητεί τις πράξεις του με κωμικό, χιουμοριστικό τρόπο. Δεν θέλει να τον εμποδίσει να κάνει τίποτα, αλλά τον κάνει να σκέφτεται. Τότε μπορεί να αποφασίσει μόνος του τι να κάνει με αυτές τις πληροφορίες.

“Ο αυτοκράτορας και ο ήλιος του: οι ιστορίες του παππού μου, του Αρχιδούκα Κλέμενς και του πατέρα μου Πρίγκιπα Πέτρου” βρίσκονται εδώ *

Ο Leopold Altenburg παρουσιάζει «Ο αυτοκράτορας και ο ήλιος του» στη Βιέννη

© Janine Guldener

  • Ημερομηνία: 25 Μαρτίου 2019
  • Ώρα: 7:00 μ.μ. – 8:30 μ.μ.
  • Τοποθεσία: Thalia Wien 3, Landstraßer Hauptstraße 2A, 1030 Vienna

Οι σύνδεσμοι που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι οι λεγόμενοι σύνδεσμοι συνεργατών. Εάν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο συνεργατών και κάνετε αγορές μέσω αυτού του συνδέσμου, το news.at λαμβάνει προμήθεια από το σχετικό ηλεκτρονικό κατάστημα ή πάροχο. Η τιμή δεν αλλάζει για εσάς.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Σχόλια

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

WhyDoYouCare Τετ, 20 Μαρτίου. 2019 13:53

Κανω ΑΝΑΦΟΡΑ

απάντηση

wayne ;!

Σελίδα 1 από 1 ”

Περίπου 947.000 άνθρωποι είναι στην Αυστρία ως συγγενείς στο

Φροντίδα και υποστήριξη

άλλο άτομο που εμπλέκεται. Αυτό το περισσότερο από το δέκα τοις εκατό του πληθυσμού χρειάζεται εκτίμηση, προσφορές υποστήριξης και συμβουλές, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη εξ ονόματος του Υπουργείου Κοινωνικών Υποθέσεων. Απαιτείται επίσης αξιοποίηση του επιδόματος φροντίδας και υψηλότερες επιδοτήσεις.

Σύμφωνα με τη μελέτη 283 σελίδων που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Νοσηλευτικής Επιστήμης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης, η φροντίδα από συγγενείς εξακολουθεί να είναι γυναίκα. Το ποσοστό των γυναικών στην κατ ‘οίκον φροντίδα είναι 73%, στη μακροχρόνια περίθαλψη 63%. Στο σπίτι, οι συγγενείς αισθάνονται πολύ πιο άγχος από ότι σε ένα νοσοκομειακό περιβάλλον. Συχνά η φροντίδα επηρεάζει ολόκληρη την οικογένεια.

“Επιπλέον, καθίσταται σαφές ότι οι φροντιστές συγγενείς τόσο στο νοσηλευτικό όσο και στο περιβάλλον φροντίδας συχνά ανησυχούν, συχνά έχουν την αίσθηση ότι τα πάντα γίνονται πάρα πολύ για αυτούς και συχνά αισθάνονται ότι μένουν μόνα τους”, λέει η μελέτη: “Σε ένα μη ασήμαντο ποσοστό Οι σχέσεις και η επαφή με άτομα κοντά σας, καθώς και με τη δική σας υγεία, υποφέρουν από φροντίδα και υποστήριξη. “

Επικεντρωθείτε στην αντιμετώπιση της καθημερινής ζωής και του χρόνου

Οι επιθυμίες των συγγενών περιλαμβάνουν φροντίδα στο σπίτι (επηρεάζει περίπου 801.000 φροντιστές)

την οικονομική πτυχή

, καλύτερη υποστήριξη για την αντιμετώπιση της καθημερινής ζωής και την πιθανότητα διακοπής στο προσκήνιο. Στην περίπτωση της νοσηλείας, οι συγγενείς (αυτό περιλαμβάνει 146.000 άτομα σε όλη την Αυστρία) συχνά θέλουν αύξηση του προσωπικού και βελτίωση στις συγκεκριμένες προσφορές περίθαλψης.

Οι συστάσεις των συγγραφέων της μελέτης: Οι συγγενείς πρέπει να γίνονται αντιληπτές, να εκτιμώνται και να ενισχύονται ως κεντρική ομάδα. Χρειάζονται ευέλικτες, βραχυπρόθεσμες και ωριαίες διαθέσιμες προσφορές, καθώς και επαρκείς συμβουλές. Η άνοια ως κεντρική πρόκληση πρέπει να συνεχίσει να λαμβάνεται υπόψη και η κατάσταση των παιδιών που χρειάζονται φροντίδα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή.

Απαιτείται συμβατότητα φροντίδας και εργασίας

Η συμβατότητα της φροντίδας και της εργασίας πρέπει επίσης να προωθηθεί περαιτέρω. Επιπλέον, η αξιοποίηση του επιδόματος φροντίδας απαιτείται σε όλα τα επίπεδα φροντίδας καθώς και υψηλότερες επιδοτήσεις για υπάρχουσες υπηρεσίες και ενισχύσεις.

Ο Υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων Beate Hartinger-Klein (FPÖ) τόνισε σε μια εκπομπή ότι οι φροντιστές συγγενείς αξίζουν σεβασμό, αναγνώριση και εκτίμηση. “Χωρίς αμφιβολία, έχουμε ένα πολύ καλό σύστημα μακροχρόνιας περίθαλψης στην Αυστρία. Ωστόσο, δεν μπορούμε να στηριζόμαστε σε αυτό και πρέπει να το αναπτύσσουμε συνεχώς”, αναφέρθηκε στο τυρκουάζ-μπλε κυβερνητικό πρόγραμμα. “Τώρα θα αναλύσουμε λεπτομερώς τα αποτελέσματα της μελέτης και ήδη εξετάζουμε τα πρώτα μέτρα για παροχή συμβουλών και ευαισθητοποίησης που μπορούν να εφαρμοστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα”, δήλωσε ο Υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Σχόλια

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

Περίπου 947.000 άνθρωποι είναι στην Αυστρία ως συγγενείς στο

Φροντίδα και υποστήριξη

άλλο άτομο που εμπλέκεται. Αυτό το περισσότερο από το δέκα τοις εκατό του πληθυσμού χρειάζεται εκτίμηση, προσφορές υποστήριξης και συμβουλές, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη εξ ονόματος του Υπουργείου Κοινωνικών Υποθέσεων. Απαιτείται επίσης αξιοποίηση του επιδόματος φροντίδας και υψηλότερες επιδοτήσεις.

Σύμφωνα με τη μελέτη 283 σελίδων που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Νοσηλευτικής Επιστήμης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης, η φροντίδα από συγγενείς εξακολουθεί να είναι γυναίκα. Το ποσοστό των γυναικών στην κατ ‘οίκον φροντίδα είναι 73%, στη μακροχρόνια περίθαλψη 63%. Στο σπίτι, οι συγγενείς αισθάνονται πολύ πιο άγχος από ότι σε ένα νοσοκομειακό περιβάλλον. Συχνά η φροντίδα επηρεάζει ολόκληρη την οικογένεια.

“Επιπλέον, καθίσταται σαφές ότι οι φροντιστές συγγενείς τόσο στο νοσηλευτικό όσο και στο περιβάλλον φροντίδας συχνά ανησυχούν, συχνά έχουν την αίσθηση ότι τα πάντα γίνονται πάρα πολύ για αυτούς και συχνά αισθάνονται ότι μένουν μόνα τους”, λέει η μελέτη: “Σε ένα μη ασήμαντο ποσοστό Οι σχέσεις και η επαφή με άτομα κοντά σας, καθώς και με τη δική σας υγεία, υποφέρουν από φροντίδα και υποστήριξη. “

Επικεντρωθείτε στην αντιμετώπιση της καθημερινής ζωής και του χρόνου

Οι επιθυμίες των συγγενών περιλαμβάνουν φροντίδα στο σπίτι (επηρεάζει περίπου 801.000 φροντιστές)

την οικονομική πτυχή

, καλύτερη υποστήριξη για την αντιμετώπιση της καθημερινής ζωής και την πιθανότητα διακοπής στο προσκήνιο. Στην περίπτωση της νοσηλείας, οι συγγενείς (αυτό περιλαμβάνει 146.000 άτομα σε όλη την Αυστρία) συχνά θέλουν αύξηση του προσωπικού και βελτίωση στις συγκεκριμένες προσφορές περίθαλψης.

Οι συστάσεις των συγγραφέων της μελέτης: Οι συγγενείς πρέπει να γίνονται αντιληπτές, να εκτιμώνται και να ενισχύονται ως κεντρική ομάδα. Χρειάζονται ευέλικτες, βραχυπρόθεσμες και ωριαίες διαθέσιμες προσφορές, καθώς και επαρκείς συμβουλές. Η άνοια ως κεντρική πρόκληση πρέπει να συνεχίσει να λαμβάνεται υπόψη και η κατάσταση των παιδιών που χρειάζονται φροντίδα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή.

Απαιτείται συμβατότητα φροντίδας και εργασίας

Η συμβατότητα της φροντίδας και της εργασίας πρέπει επίσης να προωθηθεί περαιτέρω. Επιπλέον, η αξιοποίηση του επιδόματος φροντίδας απαιτείται σε όλα τα επίπεδα φροντίδας καθώς και υψηλότερες επιδοτήσεις για υπάρχουσες υπηρεσίες και ενισχύσεις.

Ο Υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων Beate Hartinger-Klein (FPÖ) τόνισε σε μια εκπομπή ότι οι φροντιστές συγγενείς αξίζουν σεβασμό, αναγνώριση και εκτίμηση. “Χωρίς αμφιβολία, έχουμε ένα πολύ καλό σύστημα μακροχρόνιας περίθαλψης στην Αυστρία. Ωστόσο, δεν μπορούμε να στηριζόμαστε σε αυτό και πρέπει να το αναπτύσσουμε συνεχώς”, αναφέρθηκε στο τυρκουάζ-μπλε κυβερνητικό πρόγραμμα. “Τώρα θα αναλύσουμε λεπτομερώς τα αποτελέσματα της μελέτης και ήδη εξετάζουμε τα πρώτα μέτρα για παροχή συμβουλών και ευαισθητοποίησης που μπορούν να εφαρμοστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα”, δήλωσε ο Υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα.

Περισσότερα για αυτό ▶

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at)

Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at)

8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είσαι ανύπαντρος (lustaufsleben.at)

Μπιφτέκι γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto.at)

Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (Trend.at)

Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές που γελούν και νιώθουν καλά (tv-media.at)

E-Scooter στη Βιέννη: Σε σύγκριση με όλους τους παρόχους και τις τιμές 2020 (autorevue.at)

Σχόλια

κανω ΕΓΓΡΑΦΗ

Σύνδεση με Facebook

Περίπου 947.000 άνθρωποι είναι στην Αυστρία ως συγγενείς στο

Φροντίδα και υποστήριξη

άλλο άτομο που εμπλέκεται. Αυτό το περισσότερο από το δέκα τοις εκατό του πληθυσμού χρειάζεται εκτίμηση, προσφορές υποστήριξης και συμβουλές, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη εξ ονόματος του Υπουργείου Κοινωνικών Υποθέσεων. Απαιτείται επίσης αξιοποίηση του επιδόματος φροντίδας και υψηλότερες επιδοτήσεις.

Σύμφωνα με τη μελέτη 283 σελίδων που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Νοσηλευτικής Επιστήμης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης, η φροντίδα από συγγενείς εξακολουθεί να είναι γυναίκα. Το ποσοστό των γυναικών στην κατ ‘οίκον φροντίδα είναι 73%, στη μακροχρόνια περίθαλψη 63%. Στο σπίτι, οι συγγενείς αισθάνονται πολύ πιο άγχος από ότι σε ένα νοσοκομειακό περιβάλλον.

%d blogcu bunu beğendi: