blog

Iar Comitetul Camerei pentru Energie și Comerț va evalua SUA

Iar Comitetul Camerei pentru Energie și Comerț va evalua SUA

Opioide: dezbateri în cadrul comisiei interne, instruire obligatorie pentru prescriptori

Congresul a explorat posibilitatea unei educații obligatorii a medicilor pentru a ajuta la stoparea epidemiei de opioide, în timpul unei audieri a Comisiei pentru energie și comerț a Camerei, miercuri după-amiază.

Andrew Kolodny, MD, co-director al Opioid Policy Research Collaborative de la Universitatea Brandeis din Waltham, MA și director al medicilor pentru prescrierea responsabilă a opioidelor (PROP), a cerut Congresului să legisleze educația obligatorie pentru orice clinician care intenționează să prescrie mai mult decât un Aprovizionare cu opioide de 3 zile.

Președintele Comitetului, Michael Burgess (R-Texas), a declarat că este îngrijorat de împovărarea medicilor "până la punctul în care doar renunță."

"Cred că aici nu putem fi de acord, este dacă merele rele sunt marea problemă, cum ar fi acești doctori și dealeri de droguri sau medicii și dentiștii bine intenționați," Spuse Kolodny.

"Și o văd mai bine intenționată," El a continuat.

Datele despre animale ale FDA privind expunerea la BPA mixte

Juriul este încă în legătură cu efectele expunerii timpurii și cronice la bisfenol A (BPA), potrivit unui proiect de raport al Programului Național de Toxicologie.

Într-un raport de evaluare pre-inter pares al studiului de bază CLARITY-BPA (Consortium Linking Academic and Regulatory Insights on BPA Toxicity), expunerea la BPA părea să producă rezultate minime și variate în rândul rozătoarelor femele și masculine.

"Deși o revizuire cuprinzătoare a acestui raport, împreună cu datele viitoare din alte cercetări CLARITY-BPA, vor fi efectuate ca parte a evaluării noastre continue a siguranței BPA, analiza noastră inițială susține hotărârea noastră că utilizările autorizate în prezent ale BPA continuă să fie sigure pentru consumatori ," a declarat Stephen Ostroff, MD, comisar adjunct al FDA pentru alimente și medicină veterinară, într-un comunicat.

Reforma plății văzută în viitorul Medicaid

Viitorul Medicaid se va învârti în jurul schimbării modului de îngrijire pentru care este plătit, au declarat mai mulți experți aici miercuri.

"Este vorba despre o abordare holistică a sistemului de sănătate – descompunerea silozurilor dintre sănătatea fizică, sănătatea mintală, sănătatea mediului și factorii determinanți sociali ai sănătății," Matt Salo, director executiv al Asociației Naționale a Directorilor Medicaid, a declarat la un eveniment despre viitorul Medicaid sponsorizat de Modern Medicaid Alliance și Hoover Institution, un grup de reflecție orientat spre dreapta. "Dar dacă vrem ca lucrurile să se schimbe în bine, trebuie să ne dăm seama cum să schimbăm stimulentele financiare, așa că … plătim pentru valoare, plătim pentru succes."

Criticii care sugerează că Medicaid nu are un buget suficient de strâns nu prea înțeleg prin ce trec directorii Medicaid, a continuat el. "Motivația este să îmbunătățim sistemul de sănătate, să îmbunătățim rezultatele și să îmbunătățim experiența oamenilor pe care îi deservim, fiind în același timp buni administratori ai dolarului contribuabililor; nu trece o zi în care [directorii Medicaid] nu încearcă să-și dea seama cum să facă mai mult cu mai puțin."

Saptamana viitoare

Luni până miercuri, Federația Spitalelor Americane va găzdui Conferința de politici publice din 2018 & Expoziție de afaceri.

Marți, savanții de la The Brookings Institution vor face predicții despre viitorul pieței individuale a asigurărilor.

Între timp, autorii jurnalului Health Affairs vor examina echitatea în sănătate.

Miercuri, Centrul pentru Progresul American va explora modul în care orașele și statele abordează provocarea sănătății mintale.

Miercuri și joi, America’s Health Insurance Plans (AHIP) găzduiește Conferința anuală a politicii naționale de sănătate a grupului.

Joi, Comitetul Senatului pentru Educație pentru Sănătate, Muncă și Pensii va discuta despre ce fac statele pentru a aborda criza opioidelor.

Iar Comitetul Camerei pentru Energie și Comerț va evalua pregătirea pentru sănătatea publică a SUA, în special în ceea ce privește răspunsul la gripa al națiunii.

De asemenea, Centrul Duke Margolis pentru Politici de Sănătate, va găzdui un atelier public cu privire la evaluările de siguranță pentru medicamentele noi investigaționale.

Pe măsură ce se apropie alegerile de la jumătatea perioadei, asistența medicală ocupă locul principal, menționat mai frecvent în rândul alegătorilor la nivel național decât în ​​rândul celor care trăiesc în zone cu curse competitive, se arată într-un nou sondaj.

În zonele cu curse competiționale congresuale sau guvernamentale, economia și locurile de muncă s-au clasat pe primul loc în care candidații pot discuta, 34% dintre alegătorii înregistrați o clasează pe locul 1, potrivit sondajului de la Kaiser Family Foundation. După economie a urmat conflictul cu Coreea de Nord (23%), imigrația (22%) și asistența medicală (21%). Zonele competiționale sunt 13 state cu curse la nivel de stat și 19 districte House judecate ca fiind ridicate de raportul politic nepartizan Cook.

La nivel național, 29% dintre alegătorii înregistrați au clasat asistența medicală drept cea mai importantă problemă pentru discuțiile electorale – deși a fost mult mai importantă pentru democrați decât pentru republicani. Economia și locurile de muncă au rămas aproape în urmă, 27% dintre alegători considerând-o cea mai importantă, apoi imigrația, cu 24% care o enumeră.

Sondajul a constatat că aproape jumătate dintre americani credeau că există încă o cerință federală pentru toată lumea de a obține asigurări de sănătate, chiar dacă proiectul de lege fiscal al Congresului anulat a abrogat sancțiunile pentru această cerință în Actul de îngrijire accesibilă, cunoscut sub numele de mandat individual. Doar o treime din public era sigură că aceste sancțiuni au fost abrogate.

Cincizeci la sută din public și-au exprimat o viziune favorabilă asupra legii sănătății, în timp ce 42% nu au apreciat-o. Șase din 10 persoane au spus că de când președintele Donald Trump și republicanii din Congres au modificat legea, ei sunt responsabili pentru orice problemă. La fel ca alte opinii despre lege, a existat o puternică diviziune partizană: doar 38% dintre republicani au considerat că partidul lor este acum responsabil, în timp ce 77% dintre democrați au crezut acest lucru. Jumătate dintre republicani au enumerat în continuare abrogarea legii sănătății ca prioritate maximă.

Au existat mai puține diviziuni partizane cu privire la importanța faptului că președintele și Congresul abordează epidemia dependenței de analgezice pe bază de rețetă. Dintre republicani, 43% au considerat-o prioritate; 54% dintre democrați au fost de acord.

Nu a existat o asemenea înțelegere cu privire la faptul dacă parlamentarii ar trebui să permită persoanelor aduse ilegal în această țară de către părinții lor – așa-numiții Visători – să rămână în țară în mod legal: 21% dintre republicani au considerat că aceasta este o prioritate maximă, în timp ce 66% dintre democrați făcut. Și în timp ce 43% dintre republicani au spus că doresc ca parlamentarii să se concentreze pe trecerea finanțării federale pentru un zid de frontieră cu Mexic, doar 5% dintre democrați și 19% dintre independenți au făcut-o.

Sondajul a fost realizat în perioada 16-21 ianuarie în rândul a 1.215 adulți. Marja de eroare a fost de +/- 3 puncte procentuale. Sondajul a inclus 298 de persoane care au declarat că au fost înregistrate pentru a vota într-una dintre zonele pe care Raportul Cook le-a identificat drept un câmp de luptă la alegerile din toamnă. Marja de eroare pentru rezultatele acestui grup a fost de +/- 7 puncte procentuale.

Kaiser Health News este un serviciu de știri nonprofit care acoperă probleme de sănătate. Este un program independent din punct de vedere editorial al Fundației Kaiser Family care nu este afiliat cu Kaiser Permanente.

WASHINGTON – Un grup guvernamental de supraveghere a declarat că Departamentul de Sănătate și Servicii Umane a șters fără preaviz un site web privind cancerul de sân; pacienții cu endometrioză se împing să schimbe orientările medicale; iar directorul Institutului Național pentru Abuzul și Alcoolismul Alcoolic (NIAAA) poate să fi încheiat în mod intenționat unele cercetări din cauza legăturilor cu industria.

HHS elimină informațiile despre cancerul de sân de pe site-ul web

Orientările privind cancerul de sân au dispărut de pe site-ul web al HHS fără avertisment, potrivit unui grup guvernamental de supraveghere, dar HHS susține că paginile au fost eliminate din cauza lipsei de utilizare.

"În timp ce conținutul despre screening-ul cancerului de sân mamografic rămâne, paginile informative și fișele informative despre boală, inclusiv simptomele, tratamentul, factorii de risc și programele publice de depistare a cancerului fără sau cu costuri reduse, au fost eliminate complet și nu mai sunt găsite în altă parte pe OWH [Biroul Sănătății Femeilor]," conform unui raport al Fundației Sunlight.

Un purtător de cuvânt al HHS a declarat pentru ThinkProgress: "Paginile au fost eliminate la 6 decembrie 2017, deoarece conținutul nu era compatibil cu dispozitivele mobile și foarte rar folosit. Înainte de a actualiza oricare dintre informații … ne angajăm într-un audit cuprinzător și folosim un proces de analiză care include revizuirea altor site-uri federale de sănătate a consumatorilor pentru a ne asigura că nu facem eforturi sau nu prezentăm informații redundante."

Senatorul Patty Murray (D-Wash.) A trimis o scrisoare secretarului HHS Alex Azar, JD, spunând că este "profund tulburat" prin decizie.

MedPAC recomandă o nouă modalitate de plată pentru ED-uri independente

Pentru a reduce creșterea departamentelor de urgență independente (DE) în zonele în care nu este nevoie și pentru a păstra accesul acolo unde există, Medicare ar trebui să plătească aceste facilități în mod diferit, experți în politici care sfătuiesc secretarul pentru sănătate și servicii umane ( HHS) la plata Medicare, a declarat joi.

Comisia consultativă pentru plăți Medicare (MedPAC) este îngrijorată de faptul că stimulentele de plată Medicare pot determina creșterea necorespunzătoare a ED-urilor independente.

"O parte din motivul pentru care simțim că este o tendință de creștere se datorează faptului că profiturile mari au intrat în acest joc," a spus Zach Gaumer, MPS, principal analist de politici pentru MedPAC.

Luând un "30.000 de picioare" având în vedere recomandările convenite în unanimitate, comisarul Warner Thomas, de la Ochsner Health System din New Orleans, a pus la îndoială modul în care comisia a ajuns la decizia sa: "Stabilim o politică cu date destul de limitate pe care nu suntem siguri … se aplică în sens mai larg. Dar, mai important, cred că stabilim un precedent, stabilim o urotrin efecte adverse politică pentru ceva ce credem că se va întâmpla," el a spus.

Pacienții spun că sunt necesare mai multe linii directoare pentru endometrioză

Colegiul American de Obstetricieni și Ginecologi (ACOG) nu face suficient pentru a promova diagnosticul precoce și tratamentul adecvat al endometriozei, potrivit unui grup de pacienți cu endometrioză care și-au adus lupta la sediul ACOG aici.

"De mult timp, pacienții cu endometrioză, avocații și experții … merg la ACOG și le spun că există o mare problemă în modul în care ob / ginecologii abordează endometrioza," Casey Berna, co-organizator al demonstrației, a declarat într-un interviu telefonic. "Ca asistent social, și din ceea ce am descoperit eu însuși ca pacient, ceea ce am experimentat este că nu s-au schimbat multe în abordarea endometriozei și provoacă o mulțime de suferințe pacienților."

%d blogcu bunu beğendi: