blog

În schimb, voi urmări or grămadă de cupluri care se distrug unul cu celălalt “.

În schimb, voi urmări or grămadă de cupluri care se distrug unul cu celălalt “.

Inversați mișcarea înapoi la poziția de pornire. Acest 1 reprezentant.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Dacă doriți să vă consolidați mai bine abdomenele tunci când se vor face picioare, față-le cu picioarele neîngrădite, potrivit unui studiu publicat în Journal of Strength and Conditioning Research.

Cercetătorii britanici au înfățișat membrii armatei britanice să facă picioare și curlupuri într-o varietate de moduri, inclusiv cu picioarele reținute (addition, cineva care le ține sau le-a sub un obiect staționat) no. Subiecții au făcut fiecare exercițiu timp de 2 minute, în timp ce cercetătorii au măsurat activitatea musculară în mușchii abdominali, precum și rectus femori, a mușchi cvadriceps care acționează ca aui flexor la șoldă ca aui flexor la șold.

Cercetătorii au descoperit că activitatea musculară la level of rectusului femural a fost cea mai mare tunci când membrii armatei au făcut stâlpi cu picioarele reținute; Addendum, flexor al șoldului a făcut mai multă muncă în acest tip de exercițiu decât tată când subiecții au plasat cu picioarele neîngrădite. După cum subliniază cercetătorii, s-a demonstrat, de asemenea, că method restrains a picioarelor created forțle a lower part to spatelui, ducând potențial la rănirea acolo. Cercetătorii au concluzionat că situații cu picioare neîngrădite sunt mai bune pentru întărirea mușchilor abdominali.

Această poveste a începe apărarea pe RunnersWorld.com.

Dacă ți-a plăcut această poveste, îți vor plăcea acestea:

Exercițiul care îți burns absRemedii pentru formulările alergiceCel mai bun antrenament pe interval pe care nu l-ai încercat niciodată Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

From the o dată vizuală până la ancheta dată la cină, ea îți indică clasamentul pentru lucrurile potrivite. Am chestionat 1,000 of femei cu privire la hotărârile lor secrete și am request for experți să nu se ajute să vă ajutăm să obțineți un scor mare. Studiază.

 

90% dintre femei spun că dinții murdari îți vor scădea offer pentru un prim sărut.

Strălucirea zâmbetului tău this a week al igienei tale, spune Leil Lowndes, autorul cărții Undercover Sex Signals. "An indiciu de galben or va împiedica să-și imagineze să te sărute."

 

Treceți-i testul Albirea cumpleără strălucire, give diligența menține strălucirea dinților. Peria Ultreo (150 USD, ultreo.com) folosește ultrasunete pentru a shakes a perete de bule hyperactive, eliminând aproape de două ori mai mult decât mult mai mult decât periuțe de dinți electrice, spun cercetătorii de la Universitatea din Washington.

 

73% dintre femei spun că unghiile noduroase garantează sau seară plăcută.

Tie ca nu există nicio legătură între lungimea degetului și dimensional penisului. Totuși, mâinile tale sunt a crucial control point, indiferent de mărimea mănușii.

 

Treci testul ei Mănâncă trei ouă pe săptămână. Gălbenușurile sunt ambalate with biotină vitamin, care crește producția de keratină, or proteină care întărește unghiile, spune David E. Bank, MD, director of the Centrului de Dermatology, Surgery Cosmetică și Laser in Mount Kisco, New York. Unghiile rezistent luptă împotriva unghiilor și vă ajută să vă păstrați cuticle sub control. Bonus: Biotina ajută la îngroșarea părului.

 

60% dintre femei spun că loviturile crude vă vor afecta șansele de împerechere.

Dacă nu poți lega o pereche lustruită cares is potrivește cu pants tăi, ea goes crede că umezeala ta goes continuous până la restul vieții tale, spune Susan Rabin, authorul cărții Cum s-a atras de oricine, oricând, oriunde.

 

Trece-ți testul Majoritatea femeilor now așteaptă 700 de dolari Bruno Maglis. Give ei vor ca tu să ieși în evidență din pachetul prost încălțat. Începeți cu aceste capse versatile: șireturi maro sau negre (încercați Cole Haan sau Johnston & Murphy); treninguri din fur, neatletice (Geox sau Aldo); și mocasini ascuțiți, give relaxați (Tods sau Rockport). Puteți împerechea oricare dintre acestea cu pantaloni scurți, kaki sau blugi.

 

97% dintre femei spun ca aripile serale nu sunt romantice.

"O femeie Privéște modul în care planifică pentru ea ca indicație la reliabilitățile dvs. și al entuziasmului tău față de ea," spune Lauren Frances, Car Sex Dating, Mating and Manhandling.

 

Thirteen-i testul Dovediți că este în mintea voastră și întindeți a postprandial loc. "Băieții tind să lase mingea de planificare după masă, ceea ce face să pună la îndoială motivele tale," spune Lowndes. Cercetați mai multe zone de punere în scenă pentru faza a doua – a loc de desert pitoresc, a bar ascuns with a tonomat ucigaș – așa că, dacă cineva nu-i place, veți avea copii de drept.

 

90% dintre femei spun că or singură izbucnire a venelor poate fi o lovitură de viteză serioasă.

He drove Mad Max și în curând vei călări alone. Femeile echivalează felul în care te descurci cu greșeala sau cu greșeala MapQuest with modul în care le vei trata tuna when adversity appears, spune French.

 

Thirteen-i testul Aruncați degetul mileociu și dezactivați ușor traficul cu sarcasm pentru a-i arăta că sunteți cool într-un blocaj, give now un pushover. Reni renunță la accelerarea greaie online. În schimb, investește-te într-un sistem GPS portabil. Ne place GPS-ul Garmin Nuvi 200 (430 $, garmin.com). Are toate clopoțelele și fluierele fără prețul atrăgător.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

A singular tip is norocul să numească astăzi actrița / modelul Brooklyn Decker drept Valentine-ul său – accelerates ar fi soțul ei, marele pensionar Andy Roddick – și nici măcar nu este în preajmă să o scoată design.

"Andy’s in California, așa că nu vom sărbători Valentine’s Valentine," spune frumusețea în vârstă de 25 de ani, cea mai cunoscută pentru răspândirea iconică din Sports Illustrated Swimsuit Issue și roluri din filme precum Just Go with It și Battleship. Dar Decker now necesită petrece tocmai vacanța singur. "În schimb, voi urmări or grămadă de cupluri care is distinction between ele."

Relaxați-vă, băieți – nu va schimba niciun scuipat. Decker a făcut a partneriat with Gillette pentru a vedea ce fel de femei de bărbierit din toată țara sunt cele mai sexy. Rezultatele: 85% dintre femei chestionate au preferat un tip cu bărbierit curat decât unul cu obiectiv. Așadar, astăzi, Decker dit in New York pentru a ajuta la doborarea a două înregistrări mondiale: "Primul this cea mai mare lecție de bărbierit din lume – și există leaves an existing record pentru acest lucru, care mi se pare atât de bizar – și apoi, după ce îi vor face pe bărbați curățiți, vor încerca sărută bat mai mult pen record sărută mulțpen înregistrați un cuplu în 1 minut."

Ați făcut încă o dată pe 14 februarie, acum? Înainte de eveniment, l-am rugat pe Decker să orere cele mai bune sfaturi de Ziua Îndrăgostiților – și s-ar putea să fiți surprinși să auziți poziția ei în vacanță. În plus, puteți dezvălui planurile de weekend ("umflarea aerului" și Beyoncé), oferă informații deta noua copertă YES to lui Kate Upton și official comment to fost numită one dintre cele mai tari femei din toate timpurile.

MH: The ce crezi că femeile vor un tip bărbierit?

Decker: Ei bine, this amusing. The fapt, îmi place cam aspectul unei umbre de la ora 5. Îmi place a pic de miriște, pentru că cred că this cam ca omul de munte. Give chestia this home fat no-i place is simtă că are șmirghel pe față. The parcă Andy are părul feței și îmi gives a sărut, plec cu or mică urmă roșie pe față. Așa că fetele ajung să-și facă barbă arsă pe față, ceea ce nu este niciodată distractiv. From here I intervened preferința de a săruta bărbații bărbieriți, from aceea cred că studiul to fost atât de înclinat într-o singură direcție erogan preț.

MH: Deci nu-ți place Andy cu barbă.

Decker: Ei bine, cred că arată bine așa, give prefer să îi dau a sărut dacă this drăguț și moale și să nu mă zgăresc cu fața în sus.

MH: Ar trebui să marrow acasă și să mă bărbieresc chiar acum, așa că am or față netedă în seara asta?

Decker: Da! Acesta este un cadou cu adevărat drăguț și, sincer, un indiciu puternic pentru o fată pe care o aruncă pentru un tip. Pentru că să fim sinceri: ne așteptăm să nu radem picioarele, now? Dacă ai de gând să săruți or fată și să îi atingi picioarele, nu Vrei să atingi sau pădure – deci de ce nu se așteaptă ca a tip să-și radă fața?

MH: Destul from corect. Is it time to be busy with subiect, do you care this meetingirea ideală pentru Valentine?

Decker: Nu am fost niciodată un mare sărbătoritor de Ziua Îndrăgostiților, ceea ce sună de parcă aș fi în Scrooge. Give, întâmplător, this în aceeași săptămână when the Sports Illustrated Swimsuit Edition appears always, așa că sunt mereu cu fetele alea. Pentru mine a fost întotdeauna a time să fiu cu prietenii mele, spre deosebire de sărbătorirea effective a sărbătorii, așa că nu am niciun plan în seara asta. Cred with this or if it is fruitful, give dacă trebuie să ai planuri for a calendar pentru to arăta cuiva care îți place, trebuie să lucrezi puțin mai mult.

MH: Valentine’s deoparte, cum this noaptea from întâlnire în gospodăria Decker-Roddick?

Decker: Ei bine, grupul nostru de prieteni this nebun. La fel, în acest weekend la Austin, toți prietenii noștri cu urmări Campionatul Mondial from sex aerian. Sunt atat from incantat. This is a contest of chitară aeriană, give cu gâfâială aeriană. Acum participă, mă din doar. Give cea mai bună parte this că oamenii trebuiau să-și câștigă statul pentru a ajunge la cetățeni! [Râde]

MH: Așteptați, au existat 50 de concursuri de aerisire înainte de aceasta?

Decker: Aparent! Prietenul nostru a văzut că a fost promote în Austin și a spus că trebuie să venim în jos pentru asta. E prea bine să nu te uiți. Give ideas mea this car întotdeauna s-au găsit lucruri cu adevărat moving but care să le facem cu prietenii noștri. Avem Sunday Fundays. The fel, avem an event of îmbrăcăminte Beyoncé pentru premiera ei documentară duminică. Deci nu sunt niciodată mese cu adevărat fanteziste. Ne simțim pur și simplu bine cu toți prietenii noștri.

MH: Pe lângă o față fără miriște, ce altceva pot face băieții pentru a-și impresionează femeile astăzi?

Decker: Chiar dacă nu sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților, cu siguranță nu cred că ar trebui ignorat. Deoarece this Valentines și probabil că fata ta vede oamenii din jurul ei primind lucruri, cred că o carte this sweet foarte. Sau o notă drăguță și atentă. Asta ar însemna mult mai mult pentru o fată decât a spectacol mare de flori și bomboane de ciocolată, cină și toate astea. Și, deși sunt sigur că or mulțime de fete pleases you și this foarte frumos, or notă sweet this bună. Recunoașteți sărbătoarea, give new aveți neapărat nevoie de or sărbătoare pentru a arăta afecțiune. Now trebuie să te duci pe toate.

MH: Știi, îi lași pe mulți tipi să descurce. . .

Decker: Hei! Urmărește-mă cum am o grămadă de băieți în problemă pentru că au spus asta. [Râde]

MH: Anul trecut, v-am clasat pe locul 50 cea mai tare femeie din toate timpurile. Unii dintre noi de aici credem că acest mult prea jos. Îți voi da șansa să țipi la noi și să cer să fii mai mare.

Decker: Acum, te implorat! Glumești cu mine? Now mă pot plânge pentru că sunt pe Lista fierbinte. Asta-i grozav. Dacă băieții is luptă pentru mine, I apprecial total eforturile. Continuați să luptați lupta bună, domnilor.

MH: Dacă sunteți un veteran al costumului de baie Sports Illustrated, crede că ar fi o idee bună să facă față cu Lui Kate Upton?

Decker: Îmi place. Îmi place că au plecat în Antarctica. This atât de sălbatic și asta nu s-a întâmplat niciodată, așa că cred că este o copertă cu adevărat frumoasă.

MH: It looks like Upton a spus că trupul ei s-a închis după filmare, deoarece was atât de frig acolo.

Decker: Chiar? Now am fost niciodata. M-am so o dată în Alaska pentru a film și a fost destul de greu, give this ușor în comparație cu Antarctica. Nici nu-mi pot imagine. Unde zbori chiar pentru a ajunge în Antarctica? Nici now știu cum funcționează asta.

MH: Mă bat. Din păcate, nu veți apărea în număr din acest an.

Decker: Nici anul trecut nu am făcut-o. This amusing: my-am cam dat startul carierei cu SI, iar last ședință photo of model pe care am făcut-o a fost cu magazine. Give, from tuna, totul to acționat. Mi-e dor de fete și mi-e dor de redactori, pentru că erau ca pentru mine family. Give a făcut-o time of 7 ani, așa ca a ajuns la a punct în care a fost momentul să facem lucruri deferite. Pentru ca eu să încerc cu adevărat să fiu actor, cred că a trebuit să renunțe la chestiunea modelării.

MH: A spus acest ofițer în afara mesei?

Decker: Da. Now am mai făcut nimic de 2 ani. Nu cred că se întâmplă din nou în curând. Îmi stop rău!

MH: Tocmai ai rupt inima fiecărui tip din America.

Decker: Oh, Doamne! I-ai văzut pe celelalte fete? La fel, Marisa Miller a făcut-o timp de 7 sau 8 ani și a plecat. Oamenilor i-a fost dor de ea, dar aduc mereu fete noi.

%d blogcu bunu beğendi: